Ava s.o.s. sebum control faggyú normalizáló ampulla 30 ml

Ava s.o.s. sebum control faggyú normalizáló ampulla 30 ml

Raktáron

'“S. O. S. SEBUM CONTROL” FAGGYÚ NORMALIZÁLÓ KOKTÉL NIACINAMID ÉS AZELOGLYCINE KOZMETIKAI HATÓANYAGOKKAL – sebum termelés szabályozása/faggyúmirigy működésének normalizálása Zsíros, kombinált arcbőrre, mely pattanásra és fokozott faggyútermelésre hajlamos – kortól függetlenül.

3 050 Ft
egységár: 101,66 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5906323005515
Márka:AVA
Kiszerelés:30 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ava s.o.s. sebum control faggyú normalizáló ampulla 30 ml Részletes leírás

"“S.O.S. SEBUM CONTROL” FAGGYÚ NORMALIZÁLÓ KOKTÉL NIACINAMID ÉS AZELOGLYCINE KOZMETIKAI HATÓANYAGOKKAL – sebum termelés szabályozása/faggyúmirigy működésének normalizálása
Zsíros, kombinált arcbőrre, mely pattanásra és fokozott faggyútermelésre hajlamos – kortól függetlenül. Normalizáló, zsírháztartást szabályozó és gyulladáscsökkentő szérum. Használata megakadályozza a bakteriális poliferációt, így védelmet biztosít az aknét okozó baktériumok ellen, finomítja a pórusokat. A koktél innovatív összetétele megakadályozza a túlzott faggyútermelést, valamint jelentősen csökkenti a bőr kifényesedését. Niacinamid és azeloglycine együttesen csökkentik a faggyútermelést és halványítják a pattanás okozta foltokat. Antibakteriális hatású teafa olajjal, gyulladácsökkentő hatású Aloe Vera kivonattal, hidratáló hatású Moisturizing Factorral. Használata: Vigyen fel pár csepp koncentrátumot az előzőleg megtisztított, száraz arc és nyak bőrére, finoman masszírozza el körkörös mozdulatokkal. Használja reggel és/vagy este önálló termékként vagy egy AVA arckrém alá."

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.