Biobalance szuperszérum arcra c-vitamin 30 ml

Nincs raktáron

Vízmentes formula. Ragyogást fokozó és antioxidáns hatású. Dermatológiailag tesztelt. Stabilizált C-vitamin szuperszérum, mely öregedésgátló hatású, támogatja a kollagénszintézist és hatékony antioxidáns.

Kosárba
EAN kód:8697711600760
Márka:Biobalance
Kiszerelés:30 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biobalance szuperszérum arcra c-vitamin 30 ml Részletes leírás

Vízmentes formula. Ragyogást fokozó és antioxidáns hatású. Dermatológiailag tesztelt.



Stabilizált C-vitamin szuperszérum, mely öregedésgátló hatású, támogatja a kollagénszintézist és hatékony antioxidáns. Ellentétben más C-vitamin szérumokkal, mivel tiszta és vízmentes 10%-os L-aszkorbinsavat tartalmazó formula, gyorsabban látható eredményhez vezet. Az egyedi vízmentes formulának köszönhetően tartja meg a C-vitamin a stabilitását (minőségét és hatékonyságát). 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.




Védi a bőrt a szabadgyökök ellen
Támogatja a kollagén termelődését ezáltal a bőr simábbá válhat
Egyenletesebbé teszi a bőrfelszínt és csökkenti a ráncok láthatóságát
Minimalizálja a sötét foltok és az elszíneződések megjelenését


 




Illatanyagmentes
Tartósítószer-mentes
Színezékmentes
Petrolátum (vazelin)-mentes
Szilikonmentes
Ásványi olaj mentes
Gluténmentes
Alkoholmentes
Vegán
Olajmentes
Vízmentes


Használata:



Arctisztítás után gyengéden vigyél fel néhány cseppet az arcbőrre reggel és este! Várd meg míg a szérum beszívódik a bőrbe, majd ezután használd a hidratálód!



Összetevők:



Propanediol, Ascorbic Acid



Figyelmeztetések:



Kizárólag külső használatra! Gyermekektől távol tartandó! Szembe ne kerüljön! Szembe kerülés esetén bő vízzel öblítsd ki! Rendeltetésszerűen használd a terméket! Az üveget használat után mindig jól zárd vissza! Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől távol tartandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.