Weleda 40+ gránátalmás regeneráló bőrfeszesítő szérum igénybe vett bőrre 30 ml

Weleda 40+ gránátalmás regeneráló bőrfeszesítő szérum igénybe vett bőrre 30 ml

Nincs raktáron

'Natrue minősítéssel rendelkező natúrkozmetikum Azonnali hidratálás a bőrnek. Csökkenti a ráncokat. Aktiválja a sejtmegújulást. A gránátalma antioxidáns hatásának köszönhetően védi a bőrt a szabadgyökökkel szemben.

Kosárba
EAN kód:4001638080040
Márka:Weleda
Kiszerelés:30 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Weleda 40+ gránátalmás regeneráló bőrfeszesítő szérum igénybe vett bőrre 30 ml Részletes leírás

"Natrue minősítéssel rendelkező natúrkozmetikum
Azonnali hidratálás a bőrnek. Csökkenti a ráncokat. Aktiválja a sejtmegújulást.
A gránátalma antioxidáns hatásának köszönhetően védi a bőrt a szabadgyökökkel szemben. A bio aranyköles értékes kivonatai segítenek aktiválni a bőr regenerálódását. Finom illata minden érzéket inspirál. Intenzív arcápoló krém, mely azonnali hatással rendelkező természetes hatóanyagokat tartalmaz. A gránátalmalé egyfajta természetes szabadgyökfogó. Ennek a nem zsíros szérumnak a mindennapos használata erősíti a bőr struktúráját és aktiválja a sejtmegújulást. Csökkenti a ráncokat. Azonnali hidratálást biztosít a bőrnek. Javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Bőrgyógyászatilag igazoltan bőrbarát."

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.