Dr.Müller Tea Tree Oil Teafa arctisztító gél

Dr.Müller Tea Tree Oil Teafa arctisztító gél

Nincs raktáron

Megszünteti a bőr zsírosodását és eltávolítja a make up-ot anélkül, hogy a bőrt kiszárítaná. .

Kosárba
EAN kód:8594009625712
Márka:Tea Tree Oil
Kiszerelés:150 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Müller Tea Tree Oil Teafa arctisztító gél Részletes leírás

Az arctisztító gél különösen a zsíros bőrre, az akne és más dermatológiai problémára hajlamos bőr rendszeres ápolására ajánlott. Szappan helyett használjuk. A készítmény növényi eredetű összetevőinek finom keveréke tisztítja a bőr pórusait, megszünteti a bőr zsírosodását és eltávolítja a make up-ot anélkül, hogy a bőrt kiszárítaná. Az ausztrál teafaolaj antiszeptikus hatásának köszönhetően szabaddá teszi a bőr pórusait, elpusztítja az aknét okozó baktériumokat, nyugtatja a bőrt és megakadályozza a további gyulladások kialakulását.

Alkalmazás: A benedvesített bőrfelületen képezzen a gélből finom habot, hagyja rajta 5 percig, majd utána alaposan öblítse le. Legjobb eredmény a teafaolaj arctisztító gél és arckrém, vagy arcápoló gél együttes használatával érhetõ el.

Összetevők Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-9 Cocoglycerides, PEG-8, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Cocamide DEA, PEG-10 Olive Glycerides, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, DMDM Hydantoin, Lactic Acid, Sodium Chloride, Limonene.

Dr.Müller Tea Tree Oil Teafa arctisztító gél Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 04. 20.

  Hatékony

Jankoff Róbert2016. 11. 21.

  Érezni a tisztító hatását, nem kell belőle sok. A teafa olaj illata kicsit furcsa lehet másnak, de egyre jobban imádom.