Neobio arctisztító víz 3in1 micellás bio mentakivonattal 150 ml

Neobio arctisztító víz 3in1 micellás bio mentakivonattal 150 ml

Nincs raktáron

Innovatív technológiájának köszönhetően gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket és sminkmaradványokat a bőrről. Minden bőrtípusra. Alkoholmentes. Puha, ápolt bőrérzet. Vattakoronggal törölje át vele az arcbőrt és dekoltázst.

Kosárba
EAN kód:4037067315019
Márka:Neobio
Kiszerelés:150 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Neobio arctisztító víz 3in1 micellás bio mentakivonattal 150 ml Részletes leírás

Innovatív technológiájának köszönhetően gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket és sminkmaradványokat a bőrről. Minden bőrtípusra. Alkoholmentes. Puha, ápolt bőrérzet. Vattakoronggal törölje át vele az arcbőrt és dekoltázst. Minősített natúrkozmetikum. Nem tartalmaz szilikont, paraffint és más kőolajszármazékot, szintetikus illatanyagot, - színezéket és - tartósítószert. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Vegán.
INCI: Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Propanediol, Glycerin, Coco-Glucoside, Betaine, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract*, Maris Sal (Sea Salt), Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Lactic Acid, Sodium Lactate, Citric Acid, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Parfum (Fragrance)**. *ellenőrzött biogazdálkodásból **természetes illóolajok

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.