Biobalance szupertonik pórusösszehúzó 250 ml

Raktáron

Könnyed tonik kombinált és zsíros bőrre. Dermatológiailag tesztelt. Nem hagy ragacsos érzést maga után. Hatékony az aknék és mitesszerek ellen, kiegyenlíti a bőrtónust, pórusösszehúzó. 88%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

2 972 Ft
egységár: 11,89 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8697711602337
Márka:Biobalance
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biobalance szupertonik pórusösszehúzó 250 ml Részletes leírás

Könnyed tonik kombinált és zsíros bőrre. Dermatológiailag tesztelt.



Nem hagy ragacsos érzést maga után. Hatékony az aknék és mitesszerek ellen, kiegyenlíti a bőrtónust, pórusösszehúzó. 88%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.




Láthatóan eltávolítja a sminkmaradványokat.
Tiszta, friss és puha bőrt eredményez.


 




Illatanyagmentes
Tartósítószer-mentes
Színezékmentes
Szulfát-, SLS-, SLES-mentes
Szilikonmentes
Parabénmentes
Gluténmentes
Alkoholmentes
Vegán


Használata:



Kizárólag este használd arctisztítást követően! Adagolj a tonikból egy keveset a vattakorongra, töröld át az arcod, amíg a bőröd tiszta nem lesz! Sérült bőrfelületen ne használd! A termék AHA-, BHA- és PHA-savakat tartalmaz, amelyek növelhetik a bőr fényérzékenységét, így nappal fényvédő arckrém használata javasolt!



Fő összetevők:




Tejsav
Glikolsav
Mandulasav
Szalicilsav
Teafaolaj
Glükonolakton
Hialuronsav
Fekete áfonya
Cukornád
Narancs
Citrom
Cukorjuhar


Összetevők:



Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Lactic Acid, Pentylene Glycol, Propanediol, Glycolic Acid, Salicylic Acid, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Gluconolactone, Mandelic Acid, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Saccharum Officinarum Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Acer Saccharum Extract, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Hydroxyacetophenone



Figyelmeztetések:



Szembe és szemkörnyékre ne kerüljön! Szembe kerülés esetén bő vízzel öblítsd ki! Kizárólag külső használatra! Gyermekektől távol tartandó! Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől távol tartandó!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.