Dr.organic skin clear pórustisztító arctonik 5 az 1-ben 200 ml

Dr.organic skin clear pórustisztító arctonik 5 az 1-ben 200 ml

Nincs raktáron

'Csökkenti a pórusokat Csökkenti a bőr zsírosodását Kevésbé fénylő arcbőr Tisztább bőr Mélytisztító hatás. Teafaolaj, grépfrútkivonat, természetes gyümölcssavak és szalicilsav kobinációjával. Használja reggel és este arctisztítás után.

Kosárba
EAN kód:5060391843353
Márka:Dr Organic
Kiszerelés:200 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.organic skin clear pórustisztító arctonik 5 az 1-ben 200 ml Részletes leírás

"Csökkenti a pórusokat
Csökkenti a bőr zsírosodását
Kevésbé fénylő arcbőr
Tisztább bőr
Mélytisztító hatás.
Teafaolaj, grépfrútkivonat, természetes gyümölcssavak és szalicilsav kobinációjával. Használja reggel és este arctisztítás után.
Az összetevők minimum 70%-a biogazdálkodásból származik. Nem tartalmaz: parabént, SLS-t, mesterséges színezéket, ftalátokat, petrolátumot, glikolokat, DEA-t, BHT-t, izotiazolinont, ásványi olajat, szilikont. Az összetevők természetes eredete miatt a készítmény színe és állaga változhat, ami nincs hatással a termék minőségére. Ne alkalmazza belsőleg, sérült bőrön és érzékenység esetén. Nem kerülhet szembe és gyermekek kezébe. Száraz, hűvös helyen tartandó."

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.