Lepo 327 Bio Szemkörnyék Ápoló 20 ml

Raktáron

ICEA által tanúsított BIO szemkörnyék ápoló szemránckrém, oliva-, jojoba- és rizskorpaolajjal, hialuronsavval és likopinnal. .

3 056 Ft
egységár: 3 056 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8026557008759
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lepo 327 Bio Szemkörnyék Ápoló 20 ml Részletes leírás

Lepo 327 Bio Szemkörnyék Ápoló 20 ml

Mélyen táplálja és tonizálja a szemkörnyéki bőrt, megszünteti a ráncokat. Természetes összetevőkkel készült, amelyek gondoskodnak róla, hogy a szemkörnyéki bőr hidratált és "kipihent" legyen.

ICEA által tanúsított bio kozmetikum
VEGAN OK
NIKKEL TESZTELT
Parabénmentes
Szilikonmentes
PEG-mentes

Aktív hatóanyagok:
OLIVAOLAJ: jótékony hatással van a bőrre, serkenti a kollagént és elasztint termelő sejteket. Ezért egyszerre regeneráló, öregedésgátló, hidratáló és tápláló hatású.
JOJOBAOLAJ: tápláló, bőrpuhító és bőrlágyító. A jojobaolaj lipid összetevőinek sajátos jellege egyrészt nagyobb penetrációt és gyors epidermális felszívódást, másrészt magas filmképző aktivitást tesz lehetővé. Ezenkívül napvédő hatással is bír, mivel e molekulák stabilak az UV sugarakkal szemben
NEM SZAPPANOSÍTHATÓ OLIVAOLAJ: hidratáló és öregedésgátló tulajdonságokkal, elősegíti a dermis minden tevékenységének fejlődését és stimulálja az elasztint és kollagént termelő sejteket.
RIZSVASZ: szabályozza a zsíros bőr faggyúttermelését, mindemellett a száraz bőrt hidratálja. Erős gyulladáscsökkentő és antioxidáns.
RIZSKORPAOLAJ: amellett, hogy gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságú, erős hidratáló is.
HYALURONSAV: a dermis alapvető aktív összetevője, nagy hidratáló képességgel. Lehetővé teszi a bőr gyors és bőséges hidratálását, helyreállítva a bőr megfelelő rugalmasságát.
RIZSFEHÉRJE: kifejezetten hidratáló, bőrpuhító és lágyító tulajdonságokkal rendelkezik.
AKÁCIA KIVONAT: remineralizáló és struktúrajavító tulajdonságokkal rendelkezik.
KOFFEIN: hatására a hajszálerek kevésbé látszanak, serkenti a mikrocirkulációt és ezáltal csökkenti a sötét karikákat.
LIKOPIN: erősen antioxidáns, hasznos a szabadgyökök okozta öregedési jelek ellensúlyozására. Minimalizálja az apróbb ráncokat, a sötét karikákat.
RÉTI HERE KIVONAT: erős antioxidáns és öregedésgátló hatással, különösen alkalmas az érett, száraz, elvékonyodott, rugalmatlan bőr ápolására.

Összetétel: Aqua / Water, Bentonite, Glycerin, Coco-Caprylate, Cetearyl Olivate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil *, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil *, Panthenol, Sorbitan Olivate, Caprylic / Capric Triglyceride, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables , Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Stearyl Alcohol, Lycopene, Glycine, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Proline, Lysine, Oryza Sativa (Rice) Starch, Hydrolyzed Rice Protein, Caffeine, Trifolium Pratense (Clover) Extract, Acacia Senegal , Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Lactic Acid, Phenoxyethanol
* Biogazdálkodásból származó összetevő

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.