Revers intenzív bőrvilágoító arcszérum c-vitaminnal 10 ml

Revers intenzív bőrvilágoító arcszérum c-vitaminnal 10 ml

Nincs raktáron

C-vitamint tartalmazó szérum, mely gondoskodik a bőrtónus egyenletességéről és javítja a bőr felületén kialakult színeltéréseket is. Használata 25 éves kor felett javasolt és bármilyen bőrtípusra alkalmazható.

Kosárba
EAN kód:5902815117384
Márka:Revers
Kiszerelés:10 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Revers intenzív bőrvilágoító arcszérum c-vitaminnal 10 ml Részletes leírás

C-vitamint tartalmazó szérum, mely gondoskodik a bőrtónus egyenletességéről és javítja a bőr felületén kialakult színeltéréseket is. Használata 25 éves kor felett javasolt és bármilyen bőrtípusra alkalmazható. Az arcszérum használata nagyon egyszerű, mindössze annyi a teendő, hogy a megtisztított arc és nyak területén néhány csepp olajat alaposan oszlasson szét és gyengéden masszírozza a bőrbe, ezt a műveletet heti két alkalommal, elalvás előtt érdemes megismételni, így az éjszaka folyamán maximálisan ki tudja fejteni hatását. Azon kívül, hogy bőrtónusa egyenletesebbé válik, a szérum a ráncok kezelésében is segít, bőre pedig simább, hidratáltabb lesz. Mely bőrtípusokra ajánljuk? Minden bőrtípusra 25 év felett, különösen a kisebb bőr színeltérésekkel rendelkező hölgyek számára. Milyen eredmények érhetőek el? • Egyenletesebb bőrtónus • Simább és hidratáltabb bőr • A kisebb bőr színeltérések világosabbak lesznek • Kevésbé látható ráncok. Használata: óvatosan és egyenletesen vigyen fel 2-3 cseppet az előzőleg megtisztított arc-, nyak- és dekoltázs bőrére, majd várja meg, míg teljesen beszívódik.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.