Revers intenzív hidratáló arcszérum hialuronsavval 10 ml

Revers intenzív hidratáló arcszérum hialuronsavval 10 ml

Raktáron

Koncentrált formula parabének nélkül. Intenzíven feszesíti és megemeli a bőrt. A kollagén a bőr természetes összetevője, intenzív bőrfeszesítő és ránckisimító hatású, aktívan részt vesz a feszességet, rugalmasságot javító folyamatokban.

1 709 Ft
egységár: 170,94 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5902815117407
Márka:Revers
Kiszerelés:10 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Revers intenzív hidratáló arcszérum hialuronsavval 10 ml Részletes leírás

Koncentrált formula parabének nélkül. Intenzíven feszesíti és megemeli a bőrt. A kollagén a bőr természetes összetevője, intenzív bőrfeszesítő és ránckisimító hatású, aktívan részt vesz a feszességet, rugalmasságot javító folyamatokban. Minden bőrtípusra ajánlott. Kezelésként ajánlott fáradt és dehidratált bőrre, már 25 éves kortól - minden este egy hónapig. Gyakori használatra 45 éves kor felett - heti két alkalommal este. Már az első alkalom után látható az eredmény. Ideális arcmasszázshoz. Modern és kényelmes adagolás. Használata: óvatosan és egyenletesen vigyen fel 2-3 cseppet az előzőleg megtisztított arc-, nyak- és dekoltázs bőrére, majd várja meg, míg teljesen beszívódik.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.