Ava mi-mic bio lift növényi botox szemránckrém biomimetikus pept 15 ml

Ava mi-mic bio lift növényi botox szemránckrém biomimetikus pept 15 ml

Nincs raktáron

Mi-Mic Bio Lift Bőrkisimító és feszesítő szemránckrém. Áttörést hozó innováció a bőrfiatalításban - lifting hatás a mimikai ráncok ellen Hatóanyaga a legújabb generációs biomimetikus peptid: Progeline™: egy olyan peptid, mely csökkenti a progerin termelését (a progerin egy olyan fehérje, mely felelős a bőr öregedéséért).

Kosárba
EAN kód:5906323006093
Márka:AVA
Kiszerelés:15 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ava mi-mic bio lift növényi botox szemránckrém biomimetikus pept 15 ml Részletes leírás

Mi-Mic Bio Lift
Bőrkisimító és feszesítő szemránckrém. Áttörést hozó innováció a bőrfiatalításban - lifting hatás a mimikai ráncok ellen
Hatóanyaga a legújabb generációs biomimetikus peptid: Progeline™: egy olyan peptid, mely csökkenti a progerin termelését (a progerin egy olyan fehérje, mely felelős a bőr öregedéséért). A bioaktív peptidek széles spektrumú biológiai aktivitással rendelkező molekulák. Sejt kommunikáló anyagok, amik a sejtjeinket kollagén termelésre ösztönzik. A tripeptid komplex aktiválja a bőr kollagén szintézisét, serkenti az új kollagén rostok kialakulását. A bőrfiatalítás hatékonyságát a szemránckrémben lévő liposzómás C-vitamin komplexum erősíti, mely a szem környéki bőr legmélyebb rétegeiben fejti ki intenzív hidratáló, tápláló és regeneráló hatását. Eredmény: sima, rugalmas és feszes tónusú szem környéki bőr, szemmel láthatóan kevesebb ránc.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.