Organic Shop bio minősített golyós dezodor algával és 7 ásványi anyaggal 50 ml

Raktáron

Maradjon friss egész nap a COSMOS NATURAL tanúsítvánnyal rendelkező golyós dezodorral! Az algakivonat és 7 ásványi anyag együttesen hosszantartó szagvédelmet biztosít, hogy sokáig friss maradhasson. Használat: Vigye fel a tiszta, száraz hónalj bőrére.

1 916 Ft
egységár: 38,32 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4743318143316
Márka:Organic Shop
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Organic Shop bio minősített golyós dezodor algával és 7 ásványi anyaggal 50 ml Részletes leírás

Maradjon friss egész nap a COSMOS NATURAL tanúsítvánnyal rendelkező golyós dezodorral! Az algakivonat és 7 ásványi anyag együttesen hosszantartó szagvédelmet biztosít, hogy sokáig friss maradhasson.



Használat: Vigye fel a tiszta, száraz hónalj bőrére.



Összetevők: Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Polyglyceryl-6 Stearate, Potassium Alum, Sodium Cetearyl Sulfate, Laminaria Digitata Extract*, Maris Sal, Saccharide, Isomerate, Sodium Citrate, Polyglyceryl-6 Behenate, Glyceryl Stearate, Xanthan Gum, Potassium Citrate, Sodium Hydroxide, Distarch Phosphate, Citric Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Benzyl Alcohol, Parfum, Limonene, Linalool, Citral, Citronellol.



 



(*) – Biogazdálkodásból származó összetevők


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.