Star Nature Unicorn Parfüm 70ml

Nincs raktáron

Ebben az édes női parfümben táncot jár a gurulós málna a fügével majd a leszáradás után lépnek be a szívillatban a nagyágyúk! A vanília és a keserű narancs tolakodnak a női parfüm harmóniájáért. Az Unicorn 70 ml EDP kiteljesedik az alap illatban.

Kosárba
EAN kód:8904332300529
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Star Nature Unicorn Parfüm 70ml Részletes leírás

Star Nature Unicorn Parfüm 70ml

Egy legenda éled újra a fiatal Hölgyek körében! 15 éve töretlenül a kedvencek között szerepelnek a Star Nature parfümök Vattacukros, édes illatai. Folytatjuk a sikersorozatot! Az Unicorn 70 ml Eau De Parfüm női illat a képzeletünk elé varázsolja a könnyed, rózsaszínű pamutfelhőket amelyeknek lágy és édes foszlányaiba burkolja viselőjét. Az édes női parfümök szerelmeseinek készült ez a Star Nature Parfüm újdonság. A doboz motívumai is az Édes Életet tükrözi. Mindenki kedvence az egyszarvú lovacska azaz Unicorn várja a szivárvány és a csillagok alatt, hogy leemeljék Őt a polcokról.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.