Cosnature dezodor spray lime és mentol 75 ml

Cosnature dezodor spray lime és mentol 75 ml

Raktáron

Normál bőrre. 24 órás védelem és citrusos frissesség. Hosszan tartó védelmet biztosít a kellemetlen szagok ellen, és optimális ápolás mellett a frissesség érzését nyújta. Bio limekivonattal egész napon át tartó friss illatot és kellemes érzést ad.

2 060 Ft
egységár: 27,46 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4260370435673
Márka:Cosnature
Kiszerelés:75 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cosnature dezodor spray lime és mentol 75 ml Részletes leírás

Normál bőrre.24 órás védelem és citrusos frissesség. Hosszan tartó védelmet biztosít a kellemetlen szagok ellen, és optimális ápolás mellett a frissesség érzését nyújta. Bio limekivonattal egész napon át tartó friss illatot és kellemes érzést ad. Minősített natúrkozmetikum. Vegán. Nem tartalmaz alumíniumsókat. Nagyjából 15 cm távolságról pumpáljon 3-4 fújásnyit mindkét száraz hónaljára. Hagyja megszáradni.
Összetevők: ALCOHOL, AQUA, TRIETHYL CITRATE, GLYCERIN, PARFUM, MENTHA PIPERITA LEAF EXTRACT, CITRUS AURANTIFOLIA PEEL EXTRACT, LEVULINIC ACID, SODIUM LEVULINATE, CITRIC ACID, FARNESOL, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL,  LIMONENE,  SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.