Caosept kéz-és bőrfertőtlenítő gél 500 ml

Caosept kéz-és bőrfertőtlenítő gél 500 ml

Nincs raktáron

Caosept Kéz- és Bőrfertőtlenítő Gél képes eltávolítani a legtöbb káros mikroorganizmust a bőrről, víz és törülköző használata nélkül. Olyan speciális hatóanyagokat tartalmaz, amelyek megölik kézen található vírusok, baktériumok és gombák nagy részét.

Kosárba
EAN kód:5995000520045
Márka:Caosept
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Caosept kéz-és bőrfertőtlenítő gél 500 ml Részletes leírás

Caosept Kéz- és Bőrfertőtlenítő Gél képes eltávolítani a legtöbb káros mikroorganizmust a bőrről, víz és törülköző használata nélkül. Olyan speciális hatóanyagokat tartalmaz, amelyek megölik kézen található vírusok, baktériumok és gombák nagy részét. Nagyon hatásos a két leginkább ellenálló vírustörzzsel és a H1N1 vírussal szemben is. E-vitamin és Panthenol tartalma miatt nem szárítja a bőrt, használat után a kéz nem ragad, friss és kellemes tapintású lesz. Praktikus, visszazárható kupakkal, kis méretben mindennapi használatra (táskába, kocsiba).

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.