Bradoderm Műtéti Kéz- és bőrfertőtlenítő

Bradoderm Műtéti Kéz- és bőrfertőtlenítő

Raktáron

Etanol tartalmú (72, 9 %), alkoholos bőrfertőtlenítőszer. Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid, virucid (HBV/HIV inaktiváló hatású is), tuberkulocid. Alkalmazási terület: bőrfertőtlenítésre, higiénés kézfertőtlenítésre és műtéti kézfertőtlenítésre (sebészi bemosakodásra) alklamazható.

3 310 Ft
egységár: 3,31 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997001770108
Márka:Bradoderm
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bradoderm Műtéti Kéz- és bőrfertőtlenítő Részletes leírás

Etanol tartalmú (72,9 %), alkoholos bőrfertőtlenítőszer. Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid, virucid (HBV/HIV inaktiváló hatású is), tuberkulocid. Alkalmazási terület: bőrfertőtlenítésre, higiénés kézfertőtlenítésre és műtéti kézfertőtlenítésre (sebészi bemosakodásra) alklamazható.

Bradoderm Műtéti Kéz- és bőrfertőtlenítő Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 10. 09.

  Nagyon jó minőség, jó áron. Én herpeszre csak ezt használom+fertőtlenítésre. Nekem a gyógyszertári krémek nem használtak.

Anonim Felhasználó2018. 03. 15.

  Hívatalosan elismert felület és kézfertőtlenítő

Marianna2017. 10. 27.

  Nagyon szeretem, kb két éve rendszeresen használom. Korábban sok problémám volt a hajlatokban megjelenő fertőzésekkel. Kipróbáltam rengeteg krémet és kenőcsöt, önmagában egyik sem használt.Teljesen rendbe hozta a fertőzéseket. Ma már megelőzés céljából használom, teljesen panaszmentes vagyok tőle. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nem beszélve kedvező áráról, ellentétben a gyógyszertárakban kapható méreg drága fertőtlenítő szerekkel szemben, melyek kis kiszerelésüek, nem literesek. Remélem a sok dicsérettől nem megy már tovább fel az ára.

Anonim Felhasználó2017. 07. 19.

  nagyon jó fertőtlenítésre.

Walheim Kálmánné2017. 06. 03.

  Már régóta használom, használjuk szükség esetén.Kiválóan alkalmas kisebb sebek,sérülések fertőtlenitésére a test teljes felületén.számunkra jól bevált a használata, ajánlom a használatát mindenkinek.

Marianna2016. 04. 24.

  Nagyon szeretem, bármilyen sebet hatékonyan fertőtleníti és az ára is kedvező.

Marianna2016. 02. 24.

  Örülök, hogy megtaláltam, mert a gyógyszertári áraknál lényegesen kedvezőbb az ára, a hatása is jó.

Marianna2016. 01. 28.

  Hamar lehúzza a gyulladást, szerintem jó, de még ezt is rövid ideig használtam.

Még több mutatása