Egészségfarm Sókristály fogkrém

Egészségfarm Sókristály fogkrém

Raktáron

​Összetevői semlegesíthetik a káros savakat, így segíthetnek megelőzni a fogszuvasodást és ínygyulladást okozó mikroorganizmusok elszaporodását.  Fehérítő és fogkőképződést-gátló hatása lehet. Üde leheletet biztosíthat, enyhén sós ízű.

2 368 Ft
egységár: 31,57 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999543930231
Kiszerelés:75 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Egészségfarm Sókristály fogkrém Részletes leírás

Összetevői semlegesíthetik a káros savakat, így segíthetnek megelőzni a fogszuvasodást és ínygyulladást okozó mikroorganizmusok elszaporodását. 

Fehérítő és fogkőképződést-gátló hatása lehet. Üde leheletet biztosíthat, enyhén sós ízű.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Farkasné2017. 03. 11.

  nem tartalmaz tartósítószert, én már sok-sok éve csak ezt használom! Én allergiás vagyok nagyon sok mindenre, ez az egyedüli fogkrém, amit tudok úgy használni, hogy nem jelentkeznek allergiás tünetek.