Himalaya botanique natúr faszenes fehérítő, lepedékeltávolító fogkrém 113 g

Himalaya botanique natúr faszenes fehérítő, lepedékeltávolító fogkrém 113 g

Raktáron

Faszénnel és feketeköménymag-olajjal a fehérebb fogakért. Nem tartalmaz mesterséges aromákat és színezékeket. Fluoridmentes. Gluténmentes. BPA-mentes. Vegán. Kellemes ízű. Hagyja, hogy a kókusz héjából származó faszénpor intenzív fehérítő, és a feketeköménymag-olaj tápláló erejének köszönhetően lehelete frissebbé, mosolya ragyogóbbá váljon! A legszebb mosolya a Himalayaval indul! Használata: naponta legalább kétszer vagy minden főétkezés után mosson fogat a fogkrémmel, vagy fogorvosa (lepedékeltávolításra vonatkozó) javaslatának megfelelően! 2 évesnél fiatalabb gyermek esetében konzultáljon fogorvosával! 6 éves vagy annál fiatalabb gyermek esetében: szülői felügyelet mellett mosson fogat és borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére! Szobahőmérsékleten tárolandó! .

1 888 Ft
egységár: 16,71 Ft / g
Kosárba
EAN kód:605069064798
Márka:Himalaya
Kiszerelés:113 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya botanique natúr faszenes fehérítő, lepedékeltávolító fogkrém 113 g Részletes leírás

Faszénnel és feketeköménymag-olajjal a fehérebb fogakért. Nem tartalmaz mesterséges aromákat és színezékeket.Fluoridmentes.Gluténmentes.BPA-mentes.Vegán.Kellemes ízű.Hagyja, hogy a kókusz héjából származó faszénpor intenzív fehérítő, és a feketeköménymag-olaj tápláló erejének köszönhetően lehelete frissebbé, mosolya ragyogóbbá váljon! A legszebb mosolya a Himalayaval indul! Használata: naponta legalább kétszer vagy minden főétkezés után mosson fogat a fogkrémmel, vagy fogorvosa (lepedékeltávolításra vonatkozó) javaslatának megfelelően! 2 évesnél fiatalabb gyermek esetében konzultáljon fogorvosával! 6 éves vagy annál fiatalabb gyermek esetében: szülői felügyelet mellett mosson fogat és borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére! Szobahőmérsékleten tárolandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.