Himalaya Fogkrém Sparkly White /1051Dp/

Himalaya Fogkrém Sparkly White /1051Dp/

Raktáron

A Himalaya Herbals Sparkly White fogkrém növényi összetevőkkel biztosítja a hatékony, de kíméletes fogfehérítést.

1 178 Ft
egységár: 11,78 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561191157
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalaya Fogkrém Sparkly White /1051Dp/ Részletes leírás

Himalaya Sparkly White Fogfehérítő Gyógynövényes Fogkrém - 100ml 

Fehérebb fogak akár 2 hét alatt. Hatását növényi enzimtechnológián alapuló egyedi gyógynövényes formula biztosítja, mely kémiai fehérítő használata nélkül adja vissza a fogak természetes fehérségét. Gyengéden távolítja el a foglepedéket akár 2 héten belül, így a fogak fehérebbé válnak. Segít csökkenteni a fogínyvérzést és megelőzni a fogínygyulladást. Fluoridmentes.

Fő összetevők:

  • Papaja (Papain): A papajában található enzim (papain) természetes fehérítő hatása miatt a fogzománcon található foltok eltávolítására alkalmas.
  • Ananász (Bromelain): Az ananászban található enzim (bromelain) fellazítja a zománcra lerakódott lepedéket és szennyeződéseket.
  • Mentol (Menthol): Természetes frissítő és antibakteriális hatású hatóanyag. Hosszan tartó friss leheletet biztosít.
  • Szegfűszeg (Eugenia caryophyllata): Antimikrobiális hatásának köszönhetően segít a kellemetlen szájszag elleni küzdelemben.
  • Miswak (Salvadora persica): Összehúzó tulajdonsággal rendelkezik, így feszesíti a fogínyt. Segít a fogínygyulladás és a fogínyvérzés megelőzésében.

Használat: Alaposan mossa meg a fogát legalább naponta kétszer vagy fogorvosa javaslatának megfelelően!

Összetevők: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Silica, Sodium Lauryl Sulphate, Bromelain, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Aroma(Flavour), Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Papain, Menthol, Salvadora Persica Stem Extract, Sodium Citrate, Prunus Amygdalus Dulcis Shell Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Thymol, Citric Acid, Eugenol

Figyelmeztetés: Hat éves vagy annál fiatalabb gyermek esetében szülői felügyelet mellett mosson fogat és borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére! A fogkrémet ne nyelje le! Fogmosás után alaposan öblögessen! Szobahőmérsékleten tárolandó.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Klára, Győr2019. 07. 27.

  Jó űzű, kellemes

  Kevésbé hatékony