Better You Vegan Health Szájspray 25 ml

Better You Vegan Health Szájspray 25 ml

Raktáron

Better You vegán szájspray a vegán étrend megfelelő tápanyagbevitel támogatására. Biztosítja a gyors és hatékony tápanyagfelvételt.  Vegán D3-vitamint, B12-vitamint, vasat és jódot tartalmaz.   48 napi adag Természetes vegyes bogyós aromával.

6 993 Ft
egységár: 279,71 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:96186138
Márka:Better You
Kiszerelés:25 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Better You Vegan Health Szájspray 25 ml Részletes leírás

BetterYou ezt a termékét kifejezetten Vegán és vegetáriánusok részére fejlesztette ki, de ajánlható még azoknak is, akik nem követik ezen étrendeket.

A készítmény gyorsan és hatékonyan pótolja a tápanyagokat, amelyek jellemzően alulreprezentáltak a Vegán és vegetáriánus étrendben. A tabletták és kapszulák kényelmes alternatívája.

A szájspray kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy a 4 esszenciális vitamint és ásványi anyagot közvetlenül a véráramba juttassa, így megkerülve az emésztőrendszeri feldolgozást. A permet apró cseppjei gyorsan behatolnak a belső arc bukkális membránjába, gyors és hatékony tápanyagfelvételt biztosítva.

Csomagolása: óceáni hulladék műanyag felhasználásával

Adagolás: 4 fújás spray tartalmaz 3000IU (75 μg) vegán-D3-vitamint, 6 μg B12-vitamint, 5 mg-os vasat és 150 μg jódot.

Használjon napi 4 fújásnyi spray-t, lehet egyszerre vagy külön-külön is.

Nem kell étellel vagy vízzel együtt használni, a nap bármely időpontjában bevehető, más száj spray-kkel kombinálható. Kérjük, hogy ellenőrizze a kombinált dózisokat az étrend kiegészítők használata előtt.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

M. Csenge2023. 01. 21.

  Jól hasznosuló vitaminok, sokkal jobban érzem magam, mióta használom. Vegánoknak és nem vegánoknak is nagyon jó lehet.

  Számomra elég rossz az íze, de lassan kezdem megszokni.