Health Market ezüstkolloid 40ppm szórófejes 100 ml

Health Market ezüstkolloid 40ppm szórófejes 100 ml

Raktáron

Még erősebb formula! Próbálja ki ajánlott formulánkat és tapasztalja meg a nemesfém oldat hosszantartó előnyeit. Mérje ki az üvegből a kívánt mennyiséget és néhány másodpercig tartsa öblögetve a szájában.

3 588 Ft
egységár: 35,88 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999886759148
Márka:Health Market
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Health Market ezüstkolloid 40ppm szórófejes 100 ml Részletes leírás

Még erősebb formula! Próbálja ki ajánlott formulánkat és tapasztalja meg a nemesfém oldat hosszantartó előnyeit. Mérje ki az üvegből a kívánt mennyiséget és néhány másodpercig tartsa öblögetve a szájában. A Health Market Ezüstkolloidja remek gargalizálásra, már perceken belül képes hatását kifejteni. Szájvizet időszámításunk előtt is használtak a kínaiak, a fogak és a száj higiéniája már akkor is nagy szerepet töltött be. A rossz lehelet megakadályozása mellett képes volt a baktériumok és a vírusok elpusztítására. Amíg Görögországban Hippokratész sós borecetet használt a fogínyre, addig az ókoriak olajat és bort használtak a fertőtlenítésre. Louis Pasteur és Semmelweis Ignác nevéhez köthető az első speciális fertőtlenítő oldatok használata. Ma már számos ilyen termék közül válogathatunk a boltok polcain, a fertőtlenítő ezüstkolloidok széles választékával is találkozhatunk. A Health Market terméket azon túl, hogy napi szinten is használhatja, többfunkciós segítség szervezete számára,- melyről a régiek is megbizonyosodhattak -, és időtakarékos megoldás az otthonában! Nagyszerűen alkalmazhatja lakása antibakteriális tisztítására, növényei baktérium okozta fertőzéseinek kezelésére is. A történelemben már régóta foglalkoztatja az embereket az ezüst hatása. Elődeink nem csak gyógyírként, hanem tartósító szerként is használták. Az ókoriaknak a tisztaságot, frissességet jelképezte: ivóvizüket ezüstből készült csöveken szállították. A vadnyugaton élők pedig vizüket alga- és baktériummentessé úgy tudták változtatni, hogy ezüst és réz pénzérméket dobtak bele. Orvosságnak tartották a görögök, rómaiak, betegeken alkalmazott gyógyító hatásait a híres Paracelsus már írásaiban említi. Svájcban a mai napig használnak ezüstből készült szűrőket, az űrhajósokról nem is beszélve. A megfelelő fogtisztítási technika és a fogkefe mellett a baktériumok a vírusok kiváló ellenszere, a száj higiéniájának nagyszerű kiegészítője a Health Market Ezüstkolloid. Nap mint nap egyszerűen és mégis nagyon hatékonyan alkalmazható úgy, hogy a szervezet természetes egyensúlyát is támogatja. Praktikus választás a sokoldalúan alkalmazható oldat, kiadagolásával utazásaira is magával viheti. Alkalmazása: Mérje ki, majd öntse szájába a kívánt mennyiséget, néhány másodpercig alaposan öblögessen vele. Azért, hogy a szájüreg hátsó részét is megfelelően ki tudja öblíteni, gargalizáljon.Kérjük a terméket véletlenül se nyelje le! Ha ezüstallergiája vagy fémallergiája van, alkalmazása előtt kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. Használati utasítás: napi 2x10 ml Felhasználás: szájvíz Összetevők: víz, ezüstkolloid

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.