Dolorgiet Med fülspray fájdalom elleni 20 ml

Raktáron

Enyhíti a fájdalmat, a bőrpírt és a viszketést A külső hallójárat gyulladása esetén alkalmazható A fájdalom elleni fülspray a külső hallójárat panaszainak (pl. külső hallójárat gyulladás) kiegészítő kezelésére ajánlott.

2 873 Ft
egységár: 143,65 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4016369621738
Márka:Dolorgit Med
Kiszerelés:20 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dolorgiet Med fülspray fájdalom elleni 20 ml Részletes leírás

Enyhíti a fájdalmat, a bőrpírt és a viszketést A külső hallójárat gyulladása esetén alkalmazható A fájdalom elleni fülspray a külső hallójárat panaszainak (pl. külső hallójárat gyulladás) kiegészítő kezelésére ajánlott. Enyhítheti a fülfájást, és segít az olyan tünetek esetén, mint a viszketés és a bőrpír. A glicerin hatóanyag nagy vízmegkötő képességének köszönhetően duzzanatcsökkentő, fájdalomcsillapító és filmképző hatású. Ez a védőfilm segít a további irritáció és a külső hatások ellen. A pantenol támogatja ezeket a védőfunkciókat, és a hallójárat kiegészítő ápolására szolgál.



Alkalmazás módja: Fülbe történő befújásra.



Adagolás: Szükség esetén 1 - 2 befújás naponta legfeljebb 4 x a hallójáratba.



Gyermekek elől elzárva tartandó. Felbontás után 6 hétig használható fel. Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbi használati útmutatót, mert fontos tudnivalókat tartalmaz a termék alkalmazására vonatkozóan. Ez az orvostechnikai eszköz vény nélkül kapható. A lehető legjobb kezelési eredmény elérése érdekében a fülsprayt az előírásnak megfelelően kell alkalmazni.



Összetétel: Glicerin (99,5 %), dexpantenol, cetilpiridinium-klorid, víz.



Kiszerelés és tartalom: 20 ml spray. Nyomásmentes palack adagoló pumpával.



Alkalmazási terület: Külső hallójárati panaszok (pl.: külső hallójárat gyulladása) külsőleges kezelésére és enyhítésére.



Megjegyzés: A kezelendő panaszok mögött különböző okok állhatnak. Ha 2 nappal az alkalmazást követően nem tapasztalható javulás, orvoshoz kell fordulnia.



Ellenjavallatok: A fülsprayt nem szabad alkalmazni glicerinnel szembeni ismert túlérzékenység és dobhártyasérülés (dobhártyaperforáció) esetén, vagy nyílt sebeknél. Ne alkalmazza egyidejűleg a fülsprayt más helyileg ható gyógyszerekkel (pl.: fülcseppekkel és -kenőcsökkel). 



Óvintézkedések és különleges tudnivalók: · A fül erős fájdalma esetén keresse fel orvosát. · Ha 2 nappal az alkalmazást követően nem tapasztalható javulás, vagy a panaszok erősödnek, orvoshoz kell fordulnia.



Mire kell figyelni gyermekeknél történő alkalmazásnál? 3 éven felüli gyermekek számára alkalmazható. A gyermekeknél történő alkalmazás előtt azonban kérje ki orvosa véleményét.



Mire kell figyelni terhesség és szoptatás alatt? Nincs olyan útmutatás, amely a terhesség és a szoptatás alatti alkalmazás ellen szól. Alkalmazás előtt azonban ajánlott kikérnie az orvos véleményét.



Adagolás, az alkalmazás módja és időtartama: · Tartsa egyenesen a fejét, tartsa a spray-palackot a hallójárat bejárata elé, és végezzen 1-2 befújást a sprayvel. · A jobb hatás érdekében masszírozza a fület néhány másodpercig. · Hagyja az oldatot néhány másodpercig hatni. Ezután hajtsa a fejét oldalra, és törölje le a lefolyó folyadékot egy tiszta ruhával, majd szárítsa meg a fülét. · Minden használat után húzza le a szórófej elülső feltétjét, öblítse le meleg vízzel és szárítsa meg. Szükség szerint legfeljebb napi 4 alkalommal használható. A fülspray megelőzésre is használható.



Eltarthatóság: A dobozon és a címkén megjelölt lejárati idő után ne használja a fülsprayt.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.