Smartcosmetics free illatmentes hajbalzsam 150 ml

Smartcosmetics free illatmentes hajbalzsam 150 ml

Nincs raktáron

A 100% natúr összetevőkből készült Smart Cosmetics Free Illatmentes hajbalzsam megkönnyíti a kifésülést, a növényi keratin erőssé és ellenállóvá teszi a hajszerkezetet a külső behatások ellen, a Panthenol (B5 provitamin) nyugtató, szerkezetjavító és gyulladásgátló hatása mellett pedig hidratálja, megerősíti és csillogóvá varázsolja a hajszálakat.

Kosárba
EAN kód:5999861056859
Márka:Smartcosmetics
Kiszerelés:150 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Smartcosmetics free illatmentes hajbalzsam 150 ml Részletes leírás

A 100% natúr összetevőkből készült Smart Cosmetics Free Illatmentes hajbalzsam megkönnyíti a kifésülést, a növényi keratin erőssé és ellenállóvá teszi a hajszerkezetet a külső behatások ellen, a Panthenol (B5 provitamin) nyugtató, szerkezetjavító és gyulladásgátló hatása mellett pedig hidratálja, megerősíti és csillogóvá varázsolja a hajszálakat. 100% vegán. A Smart Cosmetics Free Illatmentes hajbalzsamját úgy fejlesztettük ki, hogy könnyen kifésülhetővé, fényessé és élettel telivé varázsolja hajad. Fénytelen, töredezett hajra ajánljuk, valamint akkor, ha érzékeny, allergiás vagy az illatanyagokra, vagy csak egyszerűen nem szeretnéd annyi illatanyaggal terhelni a bőröd.
Összetevők: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Benzoate.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.