Revers henna procolor szemöldök krémfesték barna 15 ml

Nincs raktáron

Rendkívül kiadós, kényelmes és könnyű a használata. Egyszeri Szinezés után három hétig is megőrzi a hatását. A HENNA tökéletesen erősíti és befedi az ősz hajszálakat. Ennek köszönhetően egyenletes lesz a színhatás.

Kosárba
EAN kód:5902815165774
Márka:Revers
Kiszerelés:15 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Revers henna procolor szemöldök krémfesték barna 15 ml Részletes leírás

Rendkívül kiadós, kényelmes és könnyű a használata. Egyszeri Szinezés után három hétig is megőrzi a hatását. A HENNA tökéletesen erősíti és befedi az ősz hajszálakat. Ennek köszönhetően egyenletes lesz a színhatás. Az összetételt gazdagították organikus és ricinusolajjal, amelyek erősítik és táplálják, megakadályozva a szőrszálak hullását. A Henna Pro colors által a szemöldök sötétebb és könnyebb alakítani a kontúrt elég 10 perc a szemkontúr sötétebb színhatás eléréséhez, Nem kell elfelejteni, hogyha hosszabb ideig hagyjuk a kozmetikumot a szemöldökön, sötétebb lesz az árnyalata.
A szemöldökök Szinezésének új minősége.
Proffeszionális effekt.
Gyors effekt. 10 perc után látható.
Magas, 15-szörös kiadósság
A készlet Mindent tartalmaz, ami a beavatkozáshoz szükséges
Szinező Tubus krémmel 15 ml/0,50fk.oz.
Üveg 3%-os aktivátorral 15ml/0,50fl.oz.
Aplikátor kis kefével
Keverő tálacska.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.