Faith In nature hajmaszk kókusz és shea vaj 300 ml

Faith In nature hajmaszk kókusz és shea vaj 300 ml

Nincs raktáron

E tápláló hajmaszk bio kókuszolajjal készült, természetesen hidratálja a hajat és fejbőrt. -99%-ban természetes eredetű, bio kivonatokkal -Fair Trade Shea vajjal -100% Természetes illatanyag -Vegán és állatokon nem tesztelt -100% -ban újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolás Vegán, állatkísérletektől mentes, 100%-ban természetes hajmaszkjaink tökéletesek azok számára, akik olyan gondoskodóak a bolygónkkal, mint saját hajukkal.

Kosárba
EAN kód:708002307782
Márka:Faith In
Kiszerelés:300 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Faith In nature hajmaszk kókusz és shea vaj 300 ml Részletes leírás

E tápláló hajmaszk bio kókuszolajjal készült, természetesen hidratálja a hajat és fejbőrt.
-99%-ban természetes eredetű, bio kivonatokkal
-Fair Trade Shea vajjal
-100% Természetes illatanyag
-Vegán és állatokon nem tesztelt
-100% -ban újrahasznosított és újrahasznosítható csomagolás Vegán, állatkísérletektől mentes, 100%-ban természetes hajmaszkjaink tökéletesek azok számára, akik olyan gondoskodóak a bolygónkkal, mint saját hajukkal. A mi 99%-ban természetes hajmaszkjaink olyan organikus összetevőket és 100%-ban természetes illatanyagokat tartalmaznak, melyek segítségével olyan speciális, otthoni extra kezelésben részesülhetsz, amelyet a hajad csak megérdemel. 100%-ban újrahasznosított tégelyekbe csomagoltuk termékeinket a legkeresettebb illatokban. Használati útmutató: Vidd fel a maszkot hajmosás után nedves hajra. Oszlasd el, hogy jusson belőle mindenhová és hagyd rajta 3-20 percig. Minél tovább marad rajta, annál jobban táplál. Majd öblítsd le meleg vízzel.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.