Bione cosmetics keratin+panthenol hajszesz búzacsírával 215 ml

Bione cosmetics keratin+panthenol hajszesz búzacsírával 215 ml

Raktáron

'Regeneráló hajszesz keratinnal és búzacsíra kivonattal. Intenzív regenerálás minden hajtípusra. A búzacsíra kivonat rendkívül népszerű bőrre való jótékony hatásai miatt, serkenti a sejtek megújulását.

1 632 Ft
egységár: 7,59 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8595061605698
Márka:Bione
Kiszerelés:215 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bione cosmetics keratin+panthenol hajszesz búzacsírával 215 ml Részletes leírás

"Regeneráló hajszesz keratinnal és búzacsíra kivonattal. Intenzív regenerálás minden hajtípusra. A búzacsíra kivonat rendkívül népszerű bőrre való jótékony hatásai miatt, serkenti a sejtek megújulását. A búzacsíra olaj a zsírhiányos száraz bőr és haj kiváló ápolószere. E vitamin tartalmának köszönhetően a hajat és a fejbőrt rugalmassá teszi segíti a regenerálódási folyamatokat. A panthenol szintén regeneráló hatásáról ismert. Haja újra fényes és erős lehet.
Felhasználási javaslat: Masszírozza be a fejbőrbe, majd formázza haját a megszokott módon. A hozzáadott öblítés nélküli hajkondicionáló megkönnyíti a haj fésülhetőségét és növelheti annak térfogatát.
BIO minőségben, hipoallergén parfümözéssel, SLS, SLES nélkül készül, szilikon, kőolajszármazék és parabénmentes.
Összetétel/INCI:
AQUA, ALCOHOL DENAT, HYDROLYZED KERATIN, PARFUM, PHENOXYETHANOL, PANTHENOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, LACTIC ACID, ACETYL CYSTEINE, WHEAT GERM GLYCERIDES, CARAMEL.
Száraz helyen tárolandó 15 - 25 fokig.
"

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.