Venita henna care őblítés nélküli hajerősítő hajkondicionáló hajra és fejbőrre 100 ml

Venita henna care őblítés nélküli hajerősítő hajkondicionáló hajra és fejbőrre 100 ml

Nincs raktáron

HENNA CARE ÖBLÍTÉS NÉLKÜLI HAJERŐSÍTŐ HAJKONDICIONÁLÓ - INTENZÍV HAJERŐSÍTŐ-HIDRATÁLÓ HATÁSÚ HAJKONDICIONÁLÓ HAJRA ÉS FEJBŐRRE. Fő hatóanyagok: henna, borostyán, mezei zsurló kivonatok és koffein. Hajtápláló, hajregeneráló és hajerősítő hatással.

Kosárba
EAN kód:5902101519915
Márka:Venita
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Venita henna care őblítés nélküli hajerősítő hajkondicionáló hajra és fejbőrre 100 ml Részletes leírás

HENNA CARE ÖBLÍTÉS NÉLKÜLI HAJERŐSÍTŐ HAJKONDICIONÁLÓ - INTENZÍV HAJERŐSÍTŐ-HIDRATÁLÓ HATÁSÚ HAJKONDICIONÁLÓ HAJRA ÉS FEJBŐRRE. Fő hatóanyagok: henna, borostyán, mezei zsurló kivonatok és koffein. Hajtápláló, hajregeneráló és hajerősítő hatással. Vitaminokkal és ásványi agyagokkal. Visszaállítja a fejbőr természetes egyensúlyát, egészséges fényt ad a hajnak, erősíti a hajhagymákat, serkenti a hajnövést. MEGA HAJERŐSÍTÉS! Használata: fújja a fejtetőre és masszírozza a fejbőrbe. Ne öblítse le. Gyakori használatra.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.