Dr.immun 25 gyógynövényes hajcseppek koffeinnel és biokávé kivonattal 50 ml

Dr.immun 25 gyógynövényes hajcseppek koffeinnel és biokávé kivonattal 50 ml

Raktáron

Hajhullás, hajritkulás ellen nőknek és férfiaknak egyaránt. Erőt, energiát ad a hajnak és intenzíven regenerál: 25 gyógynövény, koffein, valamint a biokávé erejével! Koffein, biokávé és 25 gyógynövény speciális összetételű kivonata.

3 788 Ft
egységár: 75,76 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999882088761
Márka:Dr Immun
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.immun 25 gyógynövényes hajcseppek koffeinnel és biokávé kivonattal 50 ml Részletes leírás

Hajhullás, hajritkulás ellen nőknek és férfiaknak egyaránt. Erőt, energiát ad a hajnak és intenzíven regenerál: 25 gyógynövény, koffein, valamint a biokávé erejével!
Koffein, biokávé és 25 gyógynövény speciális összetételű kivonata. Ajánlott: ritkuló, erőtlen, tartás nélküli hajra, valamint általános hajhullás, korpásodás esetén, változó korban, szülés után és férfiaknál jelentkező hajhulláskor. A koffein serkenti a fejbőr mikrokeringését, fokozza a hajhagymák vérellátását, és ezáltal elősegíti a hajnövekedést. A biokávé kivonata a koffeinen kívül sok egyéb értékes fitokémiai hatóanyagban gazdag. A 25 gyógynövény összetevői intenzíven táplálják, regenerálják a hajhagymákat, stimulálják a hajnövekedést valamint erőteljesen csökkentik, vagy megszüntethetik a túlzott hajhullást és korpásodást.
Összetevők/Ingredients: Aqua, Alcohol, Extract of 25 Herbs: (Lavandula Angustifolia, Melissa Officinalis Leaf, Aloe Barbadensis, Juniperus Communis Fruit, Agrimonia Eupatoria, Hypericum Perforatum, Salvia Officinalis, Urtica Dioica Root, Urtica Dioica Leaf, Chamomile Recutita Flower, Calendula Officinalis, Betula Alba Leaf, Tussilago Farfara Leaf, Rosmarinus Officinalis Leaf, Arctium Lappa Root, Equisetum Arvense, Thymus Vulgaris, Ocimum Basilicum Leaf, Arnica Montana Flower, Hedera Helix Leaf, Humulus Lupulus, Quercus Alba Bark, Melilotus Officinalis, Aesculus Hippocastanum, Populus Nigra Bud), Coffea Arabica Seed Extract, Caffeine.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.