Faith in nature sampon avokádó 400 ml

Raktáron

'Avokádó samponunk antioxidáns E-vitamint tartalmaz és avokádó olajban gazdag – mely a természet titkos összetevője a haj táplálása és új életre keltése tekintetében. Nagyon kellemes friss illatú sampon és minden hajtípusra ajánlott.

2 289 Ft
egységár: 5,72 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:708002041211
Márka:Faith In
Kiszerelés:400 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Faith in nature sampon avokádó 400 ml Részletes leírás

"Avokádó samponunk antioxidáns E-vitamint tartalmaz és avokádó olajban gazdag – mely a természet titkos összetevője a haj táplálása és új életre keltése tekintetében. Nagyon kellemes friss illatú sampon és minden hajtípusra ajánlott. Kicsiktől a nagyokig az egész család használhatja. Kizárólag növényi eredetű, természetes összetevőkből készül. Parabén és SLES mentes. A termék biológiai úton teljes mértékben lebomlik. Palackja újrahasznosított anyagból készül. Mert törődünk Veled és a környezettel is! :-) -100% Természetes illatanyag -Természetes illóolajokkal -Parabén és SLS mentes
-Vegán és állatokon nem tesztelt -99% Természetes összetevők"

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.