Faith in nature vadrózsa sampon 400 ml

Faith in nature vadrózsa sampon 400 ml

Raktáron

'Helyreállító, regeneráló. Normál vagy száraz hajra ajánlott. -100% Természetes illatanyag -Természetes illóolajokkal -Parabén és SLS mentes -Vegán és állatokon nem tesztelt -99% Természetes összetevők Vadrózsa samponunk bio csipkebogyó olajat tartalmaz, mely regenerálja a hajszálakat és tiszta, egészséges érzetet nyújt a hajnak, közben felidézi a friss vadrózsa illatát.

2 525 Ft
egységár: 6,31 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:708002407710
Márka:Faith In
Kiszerelés:400 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Faith in nature vadrózsa sampon 400 ml Részletes leírás

"Helyreállító, regeneráló. Normál vagy száraz hajra ajánlott.
-100% Természetes illatanyag
-Természetes illóolajokkal
-Parabén és SLS mentes
-Vegán és állatokon nem tesztelt
-99% Természetes összetevők
Vadrózsa samponunk bio csipkebogyó olajat tartalmaz, mely regenerálja a hajszálakat és tiszta, egészséges érzetet nyújt a hajnak, közben felidézi a friss vadrózsa illatát. A bio csipkebogyó olaj kedvelt a magas omega zsírsav tartalma és regeneráló tulajdonsága miatt. Vegán és állatkísérletektől mentes termék. 1974-ben alakultunk, és a kezdetektől fogva hiszünk abban, hogy a természet erőit fel lehet használni olyan formában, ami a természetben nem okoz kárt. A termékeinket a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával, természetes forrásból, állatkísérletektől mentes összetevőkből készítjük el, 100%-ban természetes illatokból – és csodálatosan működnek. Ez a nagyszerű illattal rendelkező sampon, kizárólag növényi eredetű, természetes összetevőkből készül. Parabén és SLES mentes. A termék biológiai úton teljes mértékben lebomlik. Palackja újrahasznosított anyagból készül. Mert törődünk Veled és a környezettel is!"

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.