Hairwonder Hajhullás elleni Regeneráló sampon
Hairwonder Hajhullás elleni Regeneráló sampon - 1.
Hairwonder Hajhullás elleni Regeneráló sampon - 2.

Hairwonder Hajhullás elleni Regeneráló sampon

Nincs raktáron

Hairwonder folyékony hajhullás elleni sampon, minden hajtípusra.

Kosárba
EAN kód:8710267115103
Márka:Hairwonder
Kiszerelés:200 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Hairwonder Hajhullás elleni Regeneráló sampon Részletes leírás

Hairwonder folyékony hajhullás elleni sampon, minden hajtípusra.

Minden hajtípusra ajánlott, természetes alapanyagokból hajhullás elleni regeneráló bio sampon minden hajtípusra, hajerősítő, ginsenggel, ásványi anyaggal, parabénmentes.

Természetes összetevői, a vörös ginzeng, biotin, kristály és ásványi anyag tartalma fokozza a haj növekedését és csökkenti a hajhullást. Használatával a haj erősödik és ellenállóbbá válik. 8 féle tanúsított bio összetevőt tartalmaz.

Parabénmentes. Használata a Hairwonder hajhullás elleni intenzív regeneráló tonikkal együtt is javasolt. Használati utasítás: A nedves hajba a sampont gyengéden masszírozza be és habosítsa fel, majd bő vízzel alaposan öblítse le. Ha szükséges, ismételje meg a folyamatot. Ha szembe került, bő vízzel azonnal öblítse ki.

Hairwonder Hajhullás elleni Regeneráló sampon Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.