Médea kénes sampon 250ml zsíros

Médea kénes sampon 250ml zsíros

Raktáron

Kéntartalma gátolja a korpaképződést.

1 000 Ft
egységár: 999,97 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997001740293
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Médea kénes sampon 250ml zsíros Részletes leírás

A kivonat értékes hatóanyagai mélyen behatolnak a hajba és a tövétől erősítik azt, kéntartalma gátolja a korpaképződést, a hajzsírosodást és nyugtatja a fejbőrt.

Használati utasítás:
Dús habot képezve dörzsölje a nedves hajba és fejbőrbe a sampont, majd néhány perc elteltével alaposan öblítse le azt. A jobb eredmény eléréséhez ismételje meg a műveletet. A hatás fenntartása érdekében a sampon rendszeres használata ajánlott.

Összetevők
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Cocamide DEA, Propylene glycol, Sulfurized TEA-ricinoleate, PEG-35 castor oil, Parfum, Alpha-isomethyl ionone, Coumarin, Hydroxycitronellal, Linalool, Methylchloroisothiazolinone, Methylizothiazolinone, Citric acid, CI 19140

Biztonsági figyelmeztetés
Vigyázzon, hogy a termék szembe ne kerüljön! Ha ez mégis megtörténne, öblítse ki bő vízzel.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.