Plantur 39 fito-koffein sampon barna haj 250 ml

Plantur 39 fito-koffein sampon barna haj 250 ml

Raktáron

A hajszín miatti aggodalom általában egy, a tükörbe vetett kritikus pillantással kezdődik. Itt-ott megmutatkoznak az első ősz hajszálak, vagy a haj növekedésének eredményeként világosabb területek jelennek meg.

4 864 Ft
egységár: 19,46 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4008666704726
Márka:Plantur 39
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Plantur 39 fito-koffein sampon barna haj 250 ml Részletes leírás

A hajszín miatti aggodalom általában egy, a tükörbe vetett kritikus pillantással kezdődik. Itt-ott megmutatkoznak az első ősz hajszálak, vagy a haj növekedésének eredményeként világosabb területek jelennek meg. Még nem aktuális a következő időpont a fodrásznál, de valamit tenni kell. A Plantur 39 Barna hajra kifejlesztett készítmények segítenek áthidalni ezt az intervallumot. Elfedhetik az ősz hajszálakat és a lenövést, így egyre kevésbé látszik a különbség a festett hajhoz képest. Ráadásul a Plantur 39 rendkívül hatékony Fito-koffein komplexet is tartalmaz, ami minden egyes hajmosásnál serkentőleg hat a hajhagymákra, így a változókori hajhullás csökken*. Az eredmény: lenyűgözően gyönyörű haj. A Plantur 39 Fito-koffein sampon Barna hajra mélyebb barna színárnyalatot és minden hajmosással erőteljesebben ragyogó hajszínt biztosít. Elfedheti a zavaró ősz hajszálakat és a világosabb hajtöveket. A színpigmentek minden egyes hajmosás megtapadnak a hajszálakon, folyamatosan növelve a szín intenzitását. Ugyanakkor az aktiváló Fito-koffein serkenti a hajhagymákat és csökkenti a változókori hajhullást*. Az eredmény: lenyűgözően gyönyörű haj.

* az ösztrogénszint csökkenése miatti

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.