Plantur 39 fito-koffein sampon ősz hajra 250 ml

Plantur 39 fito-koffein sampon ősz hajra 250 ml

Raktáron

A Plantur 39 Ősz hajra kifejlesztett készítményei hideg, elegáns, ezüstös csillogást kölcsönözhetnek hajának, hiszen csökkenthetik a sárga színfoltokat. Világosszőke, kiszőkített, illetve ősz hajra is alkalmasak.

4 864 Ft
egységár: 19,46 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4008666704658
Márka:Plantur 39
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Plantur 39 fito-koffein sampon ősz hajra 250 ml Részletes leírás

A Plantur 39 Ősz hajra kifejlesztett készítményei hideg, elegáns, ezüstös csillogást kölcsönözhetnek hajának, hiszen csökkenthetik a sárga színfoltokat. Világosszőke, kiszőkített, illetve ősz hajra is alkalmasak. A hajszínező hatás minden hajmosással láthatóbbá, az elegáns, ezüstös csillogás pedig még intenzívebbé és ragyogóbbá válhat. A Plantur 39 Ősz hajra kifejlesztett készítményei Fito-koffein komplexet tartalmaznak, amely minden hajmosáskor behatol a hajhagymákba és csökkenti a változókori hajhullást.* A Plantur 39 Ősz hajra kifejlesztett Fito-koffein sampon minden hajmosással elegáns, ezüstös ragyogást kölcsönözhet a világosszőke, kiszőkített, illetve ősz hajnak. A nem kívánt, sárgás színfoltok csökkenhetnek, és a hajszín fokozatosan ezüstösebb lehet. Az erős, lila színpigmentek minden egyes hajmosás során megtapadnak a hajszálak felszínén, folyamatosan növelve a szín intenzitását. Táplálóbb alternatíva lehet a klasszikus hajfestéssel szemben, ahol gyakran a haj szerkezete is megtörik, hogy a festék bejusson a hajszálakba.

Az aktíváló hatású koffein ugyanakkor minden hajmosáskor behatol a hajhagymákba, és segít csökkenteni a változókori hajhullást*.

Az eredmény: lenyűgözően gyönyörű haj.

Alkalmazás
Oszlassa el a sampont a nedves hajon és masszírozza be
A kívánt színerősségtől függően hagyja 2-5 percig a hajon
Alaposan öblítse le

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.