Plantur 39 koffeines sampon 250 ml

Plantur 39 koffeines sampon 250 ml

Raktáron

PLANTUR 39 KOFFEINES SAMPON. A samponban lévő koffein komplex erősíti a hajhagymákat, segíti a hajnövekedést, kivédi a tesztoszteron hajhagymákra gyakorolt negatív hatását. A hatóanyag már hajmosás közben behatol a hajhagymákba (már 2 perces hatóidő elegendő a hatóanyag hajhagymákba jutásához).

5 058 Ft
egységár: 20,23 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4008666701572
Márka:Plantur 39
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Plantur 39 koffeines sampon 250 ml Részletes leírás

PLANTUR 39 KOFFEINES SAMPON. A samponban lévő koffein komplex erősíti a hajhagymákat, segíti a hajnövekedést, kivédi a tesztoszteron hajhagymákra gyakorolt negatív hatását.
A hatóanyag már hajmosás közben behatol a hajhagymákba (már 2 perces hatóidő elegendő a hatóanyag hajhagymákba jutásához).
Hölgyek esetében a menopausa kezdete előtt a hajgyökerek és a haj védelméről a női hormonok (ösztrogén) megfelelő szintje gondoskodik. A nők hormonháztartásának egyensúlya a változó korban felborul, mely hatással van a haj állapotára és a hajnövekedésre is. A változó kor beálltával a női nemi hormon szintje csökken, így a hölgyek szervezetében normálisan is jelen lévő férfi hormon (tesztoszteron) hajhagymákra gyakorolt hatása növekedni fog.
Következmény: a haj idő előtt vékonyszálú lesz, fokozódik a hajhullás, a fejbőr láthatóbbá válik és a haj vonala a homlok tájékon egyre feljebb húzódik.
Mivel a sampon minimális mennyiségű lágyítószert tartalmaz, hajmosást követően a haj tartása is erősebb lesz.
A Jénai Egyetemi Klinika Bőrgyógyászati Osztályával együttműködve a Dr. Wolff kutatócsoport egy aktív hatóanyag-komplexet fejlesztett ki, mely megvédi a hajhagymákat a korai elhalástól, így csökkentve a hajhullás idő előtti kialakulását. Ez a hatóanyag a fito-koffein komplex, mely kivédi a tesztoszteron hajhagymákra gyakorolt negatív hatását és fokozza a hajhagymák energiaellátását.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.