Sába hajsampon 250 ml

Sába hajsampon 250 ml

Nincs raktáron

A hajunkat alkotó szaruanyagnak (keratin) és a hajas fejbornek a legmegfelelobb a pH 4-es sampon mely a természetes állapot fennmaradását segíti. Használatával haj életerossé válik és valódi szépségét mutatja a fejbor is regenerálódik.

Kosárba
EAN kód:5997652311132
Márka:Sába
Kiszerelés:250 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sába hajsampon 250 ml Részletes leírás

A hajunkat alkotó szaruanyagnak (keratin) és a hajas fejbornek a legmegfelelobb a pH 4-es sampon mely a természetes állapot fennmaradását segíti. Használatával haj életerossé válik és valódi szépségét mutatja a fejbor is regenerálódik

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.