Urtekram bio sampon rozmaring 250 ml

Urtekram bio sampon rozmaring 250 ml

Nincs raktáron

URTEKRAM BIO SAMPON ROZMARING Az Urtekram cég nagyon nagy hangsúlyt helyez arra, hogy növények, virágok, gyógyfüvek és egyéb természetes anyagokból készüljenek a termékeik. Samponjai olyanok, mint a természet egyszerű, gyöngéd ám mégis nagyszerű.

Kosárba
EAN kód:5765228837153
Márka:Urtekram
Kiszerelés:250 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Urtekram bio sampon rozmaring 250 ml Részletes leírás

URTEKRAM BIO SAMPON ROZMARING Az Urtekram cég nagyon nagy hangsúlyt helyez arra, hogy növények, virágok, gyógyfüvek és egyéb természetes anyagokból készüljenek a termékeik. Samponjai olyanok, mint a természet egyszerű, gyöngéd ám mégis nagyszerű. A rozmaringos Bio sampon kifejezetten a a vékonyszálú hajtípusra ajánlott. Alkalmazás: A rozmaringos bio sampont normál, vékonyszálú haj mosására, természetes ápolására ajánljuk. Táplálja és tartást ad a hajnak. A sampont nedves hajra helyezze, majd alaposan masszírozza át vele az hajas fejbőrét. Pár percig hagyja hatni. Mosás után bő vízzel öblítse le.
- ECOCERT minősítésű (BIO - Organic Cosmetic)
- Nem tesztelt állatokon (Not Animal Tested)
- Vegán termék
- Mentes parabénektől, szintetikus tartósítószerektől, génmanipulációtól illetve egyéb kőolajszármazékoktól és színezőanyagoktól
100%-a az alapanyagoknak természetes eredetűek.
12%-a az összetevőknek Ökológiai gazdálkodásból származnak.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.