Ziaja argán és tsubaki olaj szatén hajsimító szérum 50 ml

Ziaja argán és tsubaki olaj szatén hajsimító szérum 50 ml

Raktáron

Megakadályozza a hajvégek töredezését, és a túlzott hajhullást.

2 165 Ft
egységár: 2 165,16 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5901887042013
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ziaja argán és tsubaki olaj szatén hajsimító szérum 50 ml Részletes leírás

A száraz, károsodott haj igényeihez kifejlesztett, értékes olajokat tartalmazó hajápoló szérum.

Lágyságot és rugalmasságot biztosít a hajnak, miközben megőrzi annak természetes fényét és puhaságát. Megakadályozza a hajvégek töredezését, és a túlzott hajhullást. Simítja a hajat, megkönnyíti a nedves és a száraz haj kifésülését. Hatékonysága már az első alkalmazás után érzékelhető.

Használat: 1-2 adag szérumot oszlasson el a tenyerében, majd vigye fel egyenletesen nedves vagy száraz hajára. Alkalmazza a haj teljes hosszán, különösen a hajvégeken. Nem kell leöblíteni.

Összetevők: Dimethicone, Dimethiconol, Isopropyl Myristate, Phenyl Trimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Geraniol.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.