Libresse Ultra Thin Goodnight vékony, szárnyas egészségügyi betét éjszakai használatra

Libresse Ultra Thin Goodnight vékony, szárnyas egészségügyi betét éjszakai használatra

Nincs raktáron

A Libresse Ultra Goodnight egészségügyi betét a  nők igényeit szem előtt tartva, különleges elülső és hátulsó kialakítással készült,   hogy tökéletesen illeszkedjen testedhez. .

Kosárba
EAN kód:7310791180663
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Libresse Ultra Thin Goodnight vékony, szárnyas egészségügyi betét éjszakai használatra Részletes leírás

Libresse Ultra Thin Goodnight vékony, szárnyas egészségügyi betét éjszakai használatra - 10 db

Formatervezett és selymes puhaságú speciális éjszakai betét hármas védelemmel: egyedi szagmegkötő rendszer, egyedülálló védelmet nyújtó InstaDry™ technológiával, mely azonnal felszívja a folyadékot és mélyen a betét belsejébe zárja, így szárazon tartja a bőrt. Testhezálló kialakításának köszönhetően kiváló megoldást biztosít középsúlyos inkontinencia esetén.

Tárolás
Hűvös, száraz helyen tartandó. 

Figyelmeztetés
Mit kezdjen a használt betéttel? Egyszerű! Tekerje fel! Nyomja össze! Dobja ki! A használt betétet simán becsomagolhatja a cserebetét tasakjába, aminek leragaszthatóak a szélei, így tisztán és könnyedén kidobhatja bármikor, bármerre jár.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.