X-Epil intim törlőkendő 20 db

Raktáron

Az X- Epil Intimo Intim törlőkendő gondoskodik a mindig friss és higiénikus, tiszta bőrről. A termék használata kimondottan intim területek tisztítására javasolt. .

556 Ft
egységár: 27,8 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998603393016
Márka:X-Epil
Kiszerelés:20 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

X-Epil intim törlőkendő 20 db Részletes leírás

A praktikus, hordozható és visszazárható csomagolásba rejtett törlőkendők kis helyen is elférnek, így táskádba elrejtve akár egész nap veled lehetnek. Aloe Verával, kamillával és tejsavval átitatott folyékony formulájukkal nyugtatják a bőrt és mérséklik annak esetleges irritációját. Ugyanakkor segítenek megőrizni az intim területek pH értékét, így csökkentve az esetlegesen kialakuló fertőzések kockázatát.

Összetevői tejsavat, aloe verát és kamillát tartalmaznak, amelyek segítenek megőrizni az érzékenyebb bőrfelületek természetes pH értékét, így a termék ideális minden bőrtípus számára. A törlőkendő lehetővé teszi, hogy használatával nyugtassuk, ápoljuk és felfrissítsük az intim területeket. Menstruációs időszakban javasolt a betétek és egyéb menstruációs eszközök gyakori cseréje. A fertőzések megelőzése érdekében és a jobb komfort érzet kialakításáért intim törlőkendő használata is tanácsos. Ebben az időszakban az irritáció kialakulása fokozottabb, ezért ez a termék nem tartalmaz alkoholt. A csomagolása egy könnyen visszazárható kis tasak, amely alkalmas arra, hogy utazáshoz könnyedén magunkkal vigyük és diszkrét módon használjuk.

Felhasználás:
A csomagoláson lévő zárófóliát óvatos mozdulattal nyissa fel. Vegyen ki egy törlőkendőt, majd a zárófóliával zárja vissza a tasakot. A kendővel gyengéden törölje át az intim területet a kívánt tisztaság érdekében.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.