X-Epil intimo intim mosakodógél-sensitive 250 ml

Raktáron

Gyengéden tisztító készítmény a külső intim területek mindennapos frissességének és ápolásának biztosítására. Érzékeny bőrre is használható. Tejsav összetevője támogatja az érzékeny intim területek természetes pH egyensúlyát.

859 Ft
egységár: 3,43 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5998603380573
Márka:X-Epil
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

X-Epil intimo intim mosakodógél-sensitive 250 ml Részletes leírás

Az aloelé és az allantoin bőrnyugtató hatásával segítik a kisebb irritációk kialakulásának megelőzését és a bőr regenerálását. Dermatológiailag tesztelt hipoallergén formula. Használhatja borotválkozáshoz is, borotvakrém gyanánt.                    Parabén és színezékmentes

Az X-Epil Intimo Sensitive intim mosakodó gélt kimondottan érzékeny bőrűeknek fejlesztették ki. Összetevőiből hiányoznak az erősen irritáló hatású anyagok. A termék hipoallergén, melyet bőrgyógyászati tesztek támasztanak alá. A mosakodó gél aloe vera kivonatot és egy allantoin nevű kozmetikai összetevőt tartalmaz, melyek a bőrön nyugtató hatást képesek kifejteni. Ennek köszönhetően a termék például kimondottan alkalmas borotválkozáshoz. A szőrszálak puhábbak lesznek, a borotva könnyebben siklik, mely kevesebb mikrosérülést okozt, továbbá az összetevők képesek azonnal kifejteni nyugtató hatásukat az irritációnál. A gél tejsavat tartalmaz, mely segít az érzékeny intim területek természetes pH egyensúlyát fenntartani. Selymesen krémes puhaságával minden nap élmény az intim bőrfelületek ápolása fürdés vagy zuhanyzás során.

Biztosíts természetes védelmet és ápold a lehető leggyengédebben intim területeidet az X-Epil Sensitive intim mosakodógéllel, mely érzékeny bőrökhöz kifejlesztett formulájával nem csak bőrbarát módon tisztít, hanem hatékonyan nyugtatja is az irritációnak kitett területeket. Használhatod az intim zónák mindennapos tisztításához, valamint a bőr természetes védekező képességének a támogatásához. Biztos lehetsz abban, hogy selymesen lágy, szenzitív formulájával a legérzékenyebb, irritációnak kitett bőrfeleületeket is hatékonyan nyugtatja és ápolja. De segítségül hívhatod a nem kívánatos szőrszálak borotvával történő eltávolításához is, hiszen a szőrszálakat puhítva megkönnyíti azok eltávolítását és segíti a borotva fej könnyebb siklását a bőrfelszínen. A mosakodó gél tejsav összetevőjének pH értéke szinte azonos az intim területek savas pH értékével, így bőrazonos módon támogatja a különféle fertőzésekkel szembeni védelmet. A mosakodó gél allantoin hatóanyaga gyulladáscsökkentő, nyugtató hatásával segíti a kipirosodott, irritációnak kitett bőrfelületek megnyugtatását. Ugyanakkor a bőr kisebb hámsérüléseinek „gyógyulási” folyamatait támogatva fokozza a bőr mihamarabbi regenerációját.

Összetevők:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Laureth-10, Phenoxyethanol, Parfum, Allantoin, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.