Norma tampon aqua stop swimming 6 db

Raktáron

Az AQUA STOP Swimming tampont úszáshoz és fürdéshez fejlesztették ki, medencében és természetes vizekben – legyen az édes- vagy tengervíz – egyaránt használható. A szabadalmaztatott Aqua Block technológiával hidrofób (víztaszító) gátat alakítottak ki, amely a tampon alsó végében kialakított tiszta, gyógyszerészeti vazelinolaj réteg segítségével gátolja a szennyezett ill.

522 Ft
egységár: 87,06 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8594004301604
Márka:Norma
Kiszerelés:6 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Norma tampon aqua stop swimming 6 db Részletes leírás

Az AQUA STOP Swimming tampont úszáshoz és fürdéshez fejlesztették ki, medencében és természetes vizekben – legyen az édes- vagy tengervíz – egyaránt használható.

A szabadalmaztatott Aqua Block technológiával hidrofób (víztaszító) gátat alakítottak ki, amely a tampon alsó végében kialakított tiszta, gyógyszerészeti vazelinolaj réteg segítségével gátolja a szennyezett ill. klórozott víz hüvelybe jutását, ezzel csökkentve a fertőzések kialakulásának veszélyét, illetve a klór okozta irritációt.

A Norma – Aqua Stop Swimming tampon különleges funkciójának köszönhetően, megfelelő védelmet nyújt a vízi sportok kedvelőinek, de a vízparti nyaralást és wellnesst is biztonságosabbá és kényelmesebbé teheti.
Használata megegyezik más tamponokéval, az úszás vagy fürdés idejére elegendő biztonságot nyújt, azonban a normál méretű tampon a speciális vízzáró réteg miatt csak a mini tamponéval megegyező nedvszívó képességgel rendelkezik, ezért vízzel érintkező alkalmazását követően azonnal, illetve egyéb esetben is a gyakoribb cseréje javasolt.

Próbálja ki NORMA – Aqua Stop Swimming tampon termékünket, hogy – nem csak a nehéz napokon – biztonságban és kényelemben tölthesse idejét akár a vízhez kapcsolódó sportok, vagy az egyéb aktív kikapcsolódások alkalmával is!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.