Biointimo Duo-day nappali intimbetét 2×10 darab
Biointimo Duo-day nappali intimbetét 2×10 darab - 1.
Biointimo Duo-day nappali intimbetét 2×10 darab - 2.
Biointimo Duo-day nappali intimbetét 2×10 darab - 3.
Biointimo Duo-day nappali intimbetét 2×10 darab - 4.

Biointimo Duo-day nappali intimbetét 2×10 darab

Raktáron

Ultra plusz nedvszívás.

1 592 Ft
egységár: 79,62 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999886179038
Márka:Biointimo
Kiszerelés:20 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biointimo Duo-day nappali intimbetét 2×10 darab Részletes leírás

A Biointimo Day pamuttal készült egészségügyi betét védelmet biztosít az erősebb, vagy közepes erősségű menstruációs vérzés idején, de akár az inkontinencia enyhébb tüneteire is megoldást nyújt.

Természetes összetevőinek köszönhetően kifejezetten javasolt például szülés utáni lábadozás idejére, amikor a puha és vékony betét kényelmes viseletet biztosít. A Biointimo betétek az anionos betétek csoportjába tartozik. Az anionok a negatív töltésű levegő részecskék atomi összetevői, melyek képesek meggátolni a különböző baktériumok, gombák, vírusok szaporodását, így kiválóan alkalmasak az intim higiénia fenntartására. Speciális átlélegző, mindent magába záró membránjának köszönhetően tartósan hűti a felületet, hiszen a hőmérséklet csökkenésével megszűnik a baktériumok élettere. A termék olyan szagmegkötő technológiával készült, amellyel megelőzhetők a kellemetlen szagok. A termék parfümöt egyáltalán nem tartalmaz. Az érzékeny bőrűeknek kitűnő választás a Biointimo Day betét. A termék csomagolásában 2 x 10 db külön csomagolt, így higiénikusan külön-külön is tárolható betét található.

Biointimo Duo-day nappali intimbetét 2×10 darab Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:24
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Kulcsszó:Biointimo,intim betét,menstruáció,betét

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Melinda2019. 02. 14.

  Kényelmes, jó nedvszívó és puha. Viszont az egyik oldalszárny ragasztása nem volt megfelelő, nem lehetett az alsónemű külső részére hajtani és rögzíteni. Ettől függetlenül a középső ragasztás a helyén tartotta.

Éva2015. 02. 17.

  Jó nedvszívó, nem foszlik, nagyon praktikus csomagolás.