Favorit - Kézfertőtlenítő 1000 ml

Favorit - Kézfertőtlenítő 1000 ml

Nincs raktáron

FAVORIT - Kézfertőtlenítő, 1000 mlAlkohol alapú kézfertőtlenítő folyadék, egészségügyi, kórházi és élelmiszeripari felhasználásra. PT1-kategóriájú: biocid, emberi higiéniához és bőrfertőtlenítésre alkalmas.

Kosárba
EAN kód:5999563310549
Márka:Favorit
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Favorit - Kézfertőtlenítő 1000 ml Részletes leírás

FAVORIT - Kézfertőtlenítő, 1000 ml

Alkohol alapú kézfertőtlenítő folyadék, egészségügyi, kórházi és élelmiszeripari felhasználásra. PT1-kategóriájú: biocid, emberi higiéniához és bőrfertőtlenítésre alkalmas.

Bőrkímélő, illetve hidratáló alapanyagokat tartalmaz a folyamatos használathoz.

Alkalmazása: mossa meg a kezét alaposan majd szárítsa meg. Vigye fel a szert a kezére, majd erősen dörzsölje át a csuklóját, a körmét és az ujjait is, amíg teljesen el nem párolog. A biztos eredményhez ismételje meg a bedörzsölést fél perc múlva. A Favorit kézfertőtlenítő szer alkalmas automatikus rendszerekhez is!

A terméket az EN 1040/EN 1500 szerint engedélyezték.

Összetétel: aktív összetevők az 528/2012/EU rendelet szerint: <=70% (m/m) etil-alkohol (CAS: 64-17-5); 4% (m/m) hidrogén-peroxid (CAS: 231-765-0); 1,5% (m/m) glicerin (CAS: 56-81-5)

A szer nem tartalmaz hozzáadott illatanyagot!

Óvintézkedésre vonatkozó mondatok: orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás! Az edény szorosan lezárva tartandó. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a helyi előírásoknak megfelelően.

Figyelmeztető mondatok: fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. Súlyos szemirrítációt okoz.

 

1 Liter


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.