Waterwipes - Vegyszermentes Nedves Babatörlőkendő 10 Db

Waterwipes - Vegyszermentes Nedves Babatörlőkendő 10 Db

Nincs raktáron

Waterwipes - Vegyszermentes nedves babatörlőkendő 10 dbWaterWipes Baba Törlőkendő Utazó Csomag kiváló választás amennyiben gyermekünkkel utazunk, vagy csak egy sétát teszünk. A WaterWipes Baba Törlőkendő Utazó Csomag 10db bébi törlőkendőt tartalmaz melynek köszönhetően kényelmesen elfér a táskájában.

Kosárba
EAN kód:5099514043042
Márka:Waterwipes
Kiszerelés:10 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Waterwipes - Vegyszermentes Nedves Babatörlőkendő 10 Db Részletes leírás

Waterwipes - Vegyszermentes nedves babatörlőkendő 10 db

WaterWipes Baba Törlőkendő Utazó Csomag kiváló választás amennyiben gyermekünkkel utazunk, vagy csak egy sétát teszünk. A WaterWipes Baba Törlőkendő Utazó Csomag 10db bébi törlőkendőt tartalmaz melynek köszönhetően kényelmesen elfér a táskájában. A WaterWipes törlőkendő tökéletesen alkalmas nem csupán gyermeke bőrének ápolására, hanem teljesen nyugodtan használhatja bármelyik felnőtt akár az arc tisztítására is. A WaterWipes törlőkendő tökéletes választás a gyermeke számára, hiszen csak két természetes összetevőt tartalmaz. 99,9% részben tisztított természetes vizet, valamint 0,1% kiváló minőségű grapefruit mag olajat. Ennek köszönhetően a legtökéletesebb és legtisztább törlőkendő a világon. Gyermekünk bőre hozzávetőlegesen ötször érzékenyebb mint a felnőtt embereké, ezért minden esetben fontos, hogy a legtermészetesebb módon tisztítsuk és ápoljuk.

A WaterWipes Baba törlőkendő több kiszerelésben megvásárolható ezzel is alkalmazkodva az Édesanyák igényeihez és a költséghatékonyabb beszerzéshez.

Összetevők: víz (99,9%), grapefruitmag-kivonat (0,1%).


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.