Waterwipes - Vegyszermentes Nedves Babatörlőkendő 60Db

Waterwipes - Vegyszermentes Nedves Babatörlőkendő 60Db

Nincs raktáron

Waterwipes - Vegyszermentes nedves babatörlőkendő 60dbMinden kisbaba megérdemli a megfelelő gondoskodást, törődést, ehhez pedig elengedhetetlen egy természetes alapanyagokat tartalmazó törlőkebdő. A Waterwipes egy olyan törlőkendőt alkotott meg kifejezetten a babák ápolásához, amely nem tartalmaz semmilyen hozzáadott kémiai összetevőt illetve vegyi anyagokat sem.

Kosárba
EAN kód:5099514041215
Márka:Waterwipes
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Waterwipes - Vegyszermentes Nedves Babatörlőkendő 60Db Részletes leírás

Waterwipes - Vegyszermentes nedves babatörlőkendő 60db

Minden kisbaba megérdemli a megfelelő gondoskodást, törődést, ehhez pedig elengedhetetlen egy természetes alapanyagokat tartalmazó törlőkebdő.

A Waterwipes egy olyan törlőkendőt alkotott meg kifejezetten a babák ápolásához, amely nem tartalmaz semmilyen hozzáadott kémiai összetevőt illetve vegyi anyagokat sem. Hogy ez miért fontos? Nyilván, mert a babák bőre sokkal érzékenyebb, mint a felnőtteké, így minden vegyszeres dologtól meg kell őket kímélnünk.

A WaterWipes termékei közül ez a 60 darabos kiszerelés a legkedveltebb, hiszen amellett, hogy valóban védi a gyermekek bőrét és egészségét, még praktikus is, bárhova magunkkal vihetjük. Csomagolása lehetővé teszi, hogy visszazárhassuk, így nem fognak a törlőkendők kiszáradni, mindig megmarad az a gyengéd gondoskodás, ami a legelső használatkor.

Ennek a törlőkendőnek az összetevői olyanokból állnak, mint a tiszta, szűrt víz, valamint a grapefruit magjának az olaja. Az előbbi a baba bőrének a tisztaságáért, tisztán tartásáért felelős, míg az utóbbi védi a baba bőrét, gondoskodik róla, hogy mindig ápolt maradhasson.

Kinek javasoljuk a WaterWipes törlőkendőjét? Leginkább akiknek újszülött vagy még egész pici babájuk van, hiszen nekik érzékenyebb a bőrük. Használható még abban az esetben is, ha a textílből készült pelenka vagy bármilyen anyag kiüti a pici bőrét.

Válassza a WaterWipes Baby törlőkendőjét, ha:

Önnek is pici babája van, akinek kell a törődés.

Összetevők: víz (99,9%), grapefruitmag-kivonat (0,1%).


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.