Bione cannabis gyógynövény balzsam vadgesztenye kivonattal 300 ml

Bione cannabis gyógynövény balzsam vadgesztenye kivonattal 300 ml

Raktáron

Könnyű növényi emulgél – balzsam a fáradt test számára a „ló erejével“. A balzsam univerzális használatra, minden bőrtípus számára és az egész családnak javasolt. Nemcsak kendermagolajat tartalmaz, hanem az egész zöld növény kivonatát.

2 784 Ft
egységár: 9,28 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8595061605605
Márka:Bione
Kiszerelés:300 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bione cannabis gyógynövény balzsam vadgesztenye kivonattal 300 ml Részletes leírás

Könnyű növényi emulgél – balzsam a fáradt test számára a „ló erejével“. A balzsam univerzális használatra, minden bőrtípus számára és az egész családnak javasolt. Nemcsak kendermagolajat tartalmaz, hanem az egész zöld növény kivonatát. Ezzel pedig ezen rendkívüli növény maximális jótékony és értékes anyagait nyújtja. A telítetlen zsírsavak, fitoszterolok és foszfolipidek mellett a Cannabis számos antioxidánst, bio ásványi anyagot, vitamint, karotenoidokat és klorofillt tartalmaz. A balzsam nyugtató és bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkezhet, megvédheti a bőrt a kiszáradástól és repedezéstől. A vadgesztenye, mentol, kámfor, eukaliptusz és egyéb összetevői jótékony, pihentető hatással lehetnek a szervezetre. A balzsam továbbá hidratáló glicerint, Shea vajat, pantenolt, allantoint és E-vitamint tartalmaz. Valamennyi, ezen anyagok közül részt vesznek a bőr védelmében és regenerálódásában, ahogyan a biokémiai folyamatok támogatásában is. Alkalmazza a balzsamot az érintett területen és 5-15 percig intenzívne masszírozza át, vagy fedje le egy darab fóliával és hagyja a balzsamot egész éjjel hatni. Kőolajszármazékok, szilikon, parabének, SLS és SLES nélkül készül.
Összetétel/INCI:
Aqua, Glycerin, Methyl Salicylate, Ethylhexyl Stearate, Menthol, Camphor, Butyrospermum Parkii Butter, Aesculus Hippocastanum Extract, Panthenol, Allantoin, Tocopherol, Xanthan, Sodium Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Symphytum Officinale Root Extract, Parfum, Phenoxyethanol, Dimethylsulphone, Rosmarinus Officinalis Extract, Boswellia Serrata Extract, Cannabis Sativa Seed Oil, Alcohol Denat., Cannabis Sativa Leaf Extract
. Száraz helyen tárolandó 15 - 25 fokig.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.