Ephelis alpha gél szeplő, májfolt ellen 50 g

Ephelis alpha gél szeplő, májfolt ellen 50 g

Nincs raktáron

Sokaknak gondot okoz a bőrén megjelenő barnás elszíneződés, szeplő, májfolt. .

Kosárba
EAN kód:5997395700408
Márka:Ephelis
Kiszerelés:50 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ephelis alpha gél szeplő, májfolt ellen 50 g Részletes leírás

Sokaknak gondot okoz a bőrén megjelenő barnás elszíneződés, szeplő, májfolt. A bőr színét a hámsejtek közötti pigment termelő sejtekben képződő pigment okozza.

Ha a festék eloszlása nem egyenletes, akkor helyenként kisebb nagyobb barnás foltok, szeplok, májfoltok képződnek. A bőrfesték képződését a napfény fokozza ezért napozás után a szeplők színe sötétebbé válik.

Tartalmaz:
Hidrokinont, glicerint és gélképző carbomer 940-et. Sokaknak gondot okoz a bőrén megjelenő barnás elszíneződés, szeplő, májfolt. A bőr színét a hámsejtek közötti pigment termelő sejtekben képződő pigment okozza.

Alkalmazása:
A zselét naponta egy-két alkalommal vékony rétegben kell az érintett testfelszínre kenni. A zselé kellemes, lágy állománya, kenhetősége lehetővé teszi a vékony rétegben történő egyenletes felvitelt. Néhány percen belül a zselé felszívódik és semmi nyoma nem marad a bőrön, amely alig észrevehetően feszessé válik, kisimul. A hatás eléréséhez, a foltok halványabbá válásához, eltűnéséhez általában 4-5 hetes folyamatos alkalmazás szükséges. Az EPHELIS zselé a készítményre érzékeny egyéneknél bőrpírt okozhat, ami a zselé használatának szüneteltetésével, vagy az alkalmazás ritkításával önmagától megszűnik. Amennyiben a gyulladás nem szűnik meg, vagy még erősödik, akkor a készítmény használatát meg kell szüntetni. A kezelés abbahagyása után 2-3 héttel a foltok ismét láthatóvá válhatnak. A zselé hatása csak folyamatos alkalmazással tartható fenn.

Figyelmeztetés: a készítmény a szem, a száj, és az orr nyálkahártyájára nem kerülhet, hajhoz nem érhet, mert kifehéríti. Gyermekeknek a készítmény alkalmazása nem ajánlott.

Ephelis alpha gél szeplő, májfolt ellen 50 g Kulcsszó

ephelis alpha gél, ephelis alpha gél ára, ephelis alfa gél, ephelis

Ephelis alpha gél szeplő, májfolt ellen 50 g Összetevők

Aqua, Propylene glycol, Alfa-Arbutin, Glycerin, Carbomer 940, Liquiritia radix extract, Ascorbic acid, Sodium hydroxyd, Sodium sulfit, Methylparaben, Alfa-tocopherol-acetat, 5-Chloro-2-methyl-4-isothiazolin-3-one és 2-methyl-4-isothiazolin-3-one.

Ephelis alpha gél szeplő, májfolt ellen 50 g Tudnivalók

A készítmény hatása A bőr színét a melanin nevű természetes pigment biztosítja, amit a a bőr bazális rétegében elhelyezkedő melanociták granulák (melanoszoma) formájában választanak ki, A granulák a keratinocitákba vándorolnak át. A melanocitákban egya

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 09. 13.

  Szépen lassan elmúlik tőle az arcomról a májfolt!!!

Anonim Felhasználó2017. 03. 28.

  Szinte üres a doboz

Anonim Felhasználó2017. 03. 09.

  1 hét után , napi két használattal halványultak a foltok.

  Az illata nem túl kellemes.

Anonim Felhasználó2016. 07. 15.

  1 hete használlom,de még nem veszek észre változást :(

Anonim Felhasználó2016. 07. 04.

  Halványodtak a foltjaim,szebb lett a bőröm az arcomon.

Anonim Felhasználó2016. 06. 08.

  Nem világosítja az arcomon lévő szeplőket.

Ancsy2016. 05. 22.

  Idegesített a bőröm szine. És más kezelés nem segített.

  Száj körül ovatossan kenjék.

Anonim Felhasználó2016. 03. 25.

  Valóban bevállt!

Még több mutatása