Lady Stella csipkebogyó habkrém 100 ml

Lady Stella csipkebogyó habkrém 100 ml

Nincs raktáron

LADY STELLA CSIPKEBOGYÓ HABKRÉM: Nyugtató, rugalmasító hatással. Könnyű textúrájú habkrém, mely természetes bőrpuhító, gyulladáscsökkentő hatású sheavajat tartalmaz, ezáltal csökkenti a bőrirritációkat, különösen ajánlott rozáceás, szeborreás bőrkezelésére is.

Kosárba
EAN kód:5997803932742
Márka:Lady Stella
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lady Stella csipkebogyó habkrém 100 ml Részletes leírás

LADY STELLA CSIPKEBOGYÓ HABKRÉM: Nyugtató, rugalmasító hatással.
Könnyű textúrájú habkrém, mely természetes bőrpuhító, gyulladáscsökkentő hatású sheavajat tartalmaz, ezáltal csökkenti a bőrirritációkat, különösen ajánlott rozáceás, szeborreás bőrkezelésére is. A hyaluronsav biztosítja a bőr mélyhidratációját, rugalmasságát és feszességét.

Használati javaslat:
A letisztított bőrre vigyük fel a habkrémet és gyengéd mozdulatokkal masszírozzuk be. Napi rendszeres használata ajánlott arcra, nyakra, dekoltázsra.

Ajánlott bőrtípus: irritációra hajlamos, érzékeny bőrre - elsosorban rozáceás, szeborreás bőrre

Nem tartalmaz parabéneket, kőolajszármazékokat, PEG-, szilikont, aminszármazékot. Ecocert minősítésű tartósítószer és antiallergén illatanyagot tartalmaz.

A csipkebogyó igazi C-vitamin bomba a bőr számára. Gazdag természetes C-vitaminban és egyéb vitaminokban (B1-, B2-, K-, P), ásványi anyagokban, nyomelemekben és bioflavonoidokban. Fontos szerepet játszik a kollagén termelésben, szabályozza a bőr oxidációs folyamatait, késlelteti a bőr öregedését. Antioxidáns hatása révén megköti a szabadgyököket, védi a bőrt a káros környezeti hatások ellen. A csipkebogyó 10-szer több természetes C-vitamint tartalmaz, mint bármelyik másik citrus gyümölcs!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.