Liquido Radical tetűírtó ajándék sapkával és fésűvel 125 ml

Raktáron

A Liquido Radical maximális hatékonyságot biztosít, gondoskodik a hajról és a fejbőrről tetvek , serkék előfordulása esetén. Könnyen és gyorsan alkalmazható. Természetes alapanyagokat tartalmaz, nem illatosított, így gyengéd és biztonságos az érzékeny bőrhöz is.

4 874 Ft
egységár: 38,99 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8594059737038
Márka:Liquido Radical
Kiszerelés:125 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Liquido Radical tetűírtó ajándék sapkával és fésűvel 125 ml Részletes leírás

A Liquido Radical maximális hatékonyságot biztosít, gondoskodik a hajról és a fejbőrről tetvek , serkék előfordulása esetén. Könnyen és gyorsan alkalmazható. Természetes alapanyagokat tartalmaz, nem illatosított, így gyengéd és biztonságos az érzékeny bőrhöz is. Nem irritálja a fejbőrt, ezért alkalmas a kisgyermekek és az allergiában szenvedők számára is. A Liquido Radical termék hatóanyagai természetes olajok és zsírok speciális keveréke, mely anyagok kedvezőtlen körülményeket teremtenek a tetvek számára, megakadályozza azok növekedését és szaporodását.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.